Tarjoamme yrityksellesi

Varmuutta ja turvallisuutta

Sähköasemarakennus kojestoineen ja laitteineen kootaan ja järjestelmä testataan tehtaallamme ennen toimitusta.  

Näin mahdolliset riskialttiit työvaiheet siirtyvät työmaalta valvottuun tehdasympäristöön, minkä ansiosta työskentelyolosuhteet ovat turvallisemmat ja toimitusvarmuus paranee entisestään kun työmaa-aika lyhenee.

Ensiluokkaista laatua

Koska moduulirakennukset rakennetaan ja testataan valvotussa tehdasympäristössä, voit luottaa siihen, että ne ovat laadultaan ensiluokkaisia. 

Tehokkaamman toteutuksen

Asiakkaan toiveiden mukaan räätälöidyt moduulirakenteiset sähkötilarakennuksemme (E-house), perustuselementtimme ja kojeistorakenteemme mahdollistavat projektin nopeamman toimituksen.   

Pienemmät kustannukset

Näiden yhteisvaikutuksesta kustannuksenne pienenevät. Rullaa alas ja lue asiakkaidemme kokemuksista tai täytä yhteydenottolomake, niin otamme yhteyttä. 

Näin yrityksesi voi toteuttaa seuraavan tuulivoimahankkeen varmemmin, turvallisemmin ja laadukkaammin – sekä aiempaa nopeammin ja edullisemmin.

VEO-substation
Fortum

Mikko Iso-Tryykäri, Johtaja, Tuuli- ja aurinkovoiman hankekehitys, Fortum:

“Our park in Kalax is an important milestone in Fortum’s strategy to build gigawatt-scale, zero-emission renewable capacity. For this strategy, our collaborations partners are important, and we appreciate the expertise and flexibility VEO brings to our projects.”

VEO wind farm
Nils Borstelmann

Nils Borstelmann, Toimitusjohtaja, Energiequelle Oy:

“We are very pleased with the electrical expertise VEO brings to our wind farms in Takanebacken and Torvenkylä. With 144 000 tons/year in combined CO2 emissions savings, these wind parks take us one step closer to a decarbonised energy future in Finland.”

juha-petterilesonen
Juha-Petteri Lesonen
Sales Manager, Substations, Finland
antti-hiironniemi
Antti Hiironniemi
Sales Manager, Substations, Finland

Ota yhteyttä