Harri Salmela on nimetty VEO:n talousjohtajaksi 1. marraskuuta alkaen. Hänen johtovastuulleen kuuluvat taloushallinto- ja ICT-osastot. Salmela työskentelee jatkossa myös yhtiön johtoryhmän jäsenenä.

Harri Salmela on nimetty VEO:n talousjohtajaksi 1. marraskuuta alkaen. Hänen johtovastuulleen kuuluvat taloushallinto- ja ICT-osastot. Salmela työskentelee jatkossa myös yhtiön johtoryhmän jäsenenä. Aiemmin VEO:n talous- ja hallintojohtajan työt hoiti toimitusjohtaja oman työnsä ohella.

Vaasalainen Harri Salmela siirtyy talousjohtajan paikalle VEOn taloushallinnon palvelukeskuksen esimiehen tehtävistä. Hän on työskennellyt yhtiön taloushallinnossa jo 13 vuoden ajan, joten talo ja sen liiketoiminta ovat ennestään tuttuja. Uusissa työtehtävissä häntä inspiroi erityisesti mahdollisuus kehittyä ammatillisesti.
– Olen saanut olla mukana VEO:n kasvussa ja muutostilanteissa vuosien varrella. Uskon, että pitkä historiani konsernissa auttaa minua nyt myös uudessa roolissani. Tartun innolla haasteeseen, sillä minulle ei riitä ajatus jäädä laakereilleni. Haluan kehittyä ja oppia jatkuvasti, hän kertoo.

Salmelan mielestä taloustoimen tärkeä tehtävä on tukea vahvasti VEOn liiketoimintaa. Koska yhtiön tarjontaan kuuluvat sekä projektit että oma tuotanto, ne tuovat omat erityispiirteensä niin taloushallintoon kuin johdon raportointiinkin.
– Taloushallinnolla ei ole pelkästään palvelurooli, vaan autamme liiketoimintaa konkreettisesti esimerkiksi hallitsemaan riskejä eri vaiheissa, hän kertoo.