Fredrik GrankullFredrik Grankull aloitti työt VEO:n sähköasemayksikön johtajana elokuussa 2015. Aiemmin hän on työskennellyt ABB:n eri päällikköasemissa yli 20 vuoden ajan. – Koin, että työ VEO:lla antaa mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä uralla.

Fredrik GrankullFredrik Grankull aloitti työt VEO:n sähköasemayksikön johtajana elokuussa 2015. Aiemmin hän on työskennellyt ABB:n eri päällikköasemissa yli 20 vuoden ajan.

– Koin, että työ VEO:lla antaa mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä uralla. Ensimmäiset viikot ovatkin olleet todella hauskoja ja mielenkiintoisia, Grankull kertoo.
Grankull on yllättynyt positiivisesti VEO:n vahvasta draivista ja omistautumisesta. Hän on myös vaikuttunut alan asiantuntemuksesta yhtiössä.
Sähköasemayksikön näkymiä hän pitää hyvinä.

– Sähköasemamarkkinat ovat kokeneet pienen buumin kaiken meneillään olevan tuulivoimarakentamisen ansiosta. Myös kantaverkkoa uudistetaan jatkuvasti sähkönjakelun parantamiseksi.

Sähköasemat ovat VEO:n ydinliiketoimintaa, jota on tehty jo 25 vuotta. Yhtiöllä on siis alalta pitkä historia ja syvä asiantuntemus.

– Suurimpia kasvumahdollisuuksia näemme norjalaisilla ja ruotsalaisilla markkinoilla, joihin panostamme nyt vahvasti, Grankull toteaa.