I Finland investerar man nu i stamnätet och leveranssäkerheten.

Sähköistys- ja automaatioratkaisuja tarjoava VEO jatkaa vahvan kasvun tiellä ja on solminut kotimaassa useita sähköasemakauppoja vuodelle 2015. Investoinneilla edistetään sähkönjakelun toimitusvarmuutta. Avaimet käteen -projektien arvo on yhteensä useita miljoonia euroja.

VEO jatkaa osaltaan Suomen kantaverkon uudistamista laajentamalla Fingridin Keminmaan sähköaseman kytkinlaitosta. Muun muassa tuulivoimaa tukeva 110 kV:n laajennus on osa Fingridin Pohjois-Suomen investointiohjelmaa.
– VEO on ollut mukana uudistamassa kantaverkkoa useissa kohteissa ja panostamme siihen myös jatkossa, kertoo myyntipäällikkö Antti Hiironniemi.

VEOn yhteistyö pitkäaikaisten asiakkaiden kanssa jatkuu myös muissa sähköasemakaupoissa. Yhtiö toimittaa Savon Voima Verkolle Leppävirralle uuden Riikinnevan sähköaseman, joka kytkee rakenteilla olevan ekovoimalaitoksen sähköverkkoon. Tornionlaakson Sähkön sähköasema Ylitorniolla uusitaan kokonaan. Vatajankosken Sähkön sähköasema saneerataan Kankaanpäässä, ja Koillis-Lapin Sähkön sähköasemaa laajennetaan Pelkosenniemellä. Seinäjoella VEO laajentaa EPV Alueverkon kytkinlaitosta.

VEO toteuttaa sähköasemaprojektit avaimet käteen -periaatteella vuoden 2015 aikana. Hankkeet hoidetaan valmiiksi aina maarakennustöistä viimeiseen sähköliitäntään saakka. Ne työllistävät yhtiön projektihenkilöstöä ja kojeistotehtaan tuotantoa yhteensä kymmenillä henkilötyövuosilla. VEOn tämän vuoden näkymät näyttävätkin Hiironniemen mielestä lupaavilta.
– Vuosi on alkanut positiivisesti, ja myyntimme on lähtenyt lupaavasti käyntiin. Asiakasyhteistyön jatkuminen uusilla projekteilla on myös merkki hyvin tehdystä työstä: VEO on pystynyt täyttämään asiakkaiden odotukset, ja luottamus meihin jatkuu selvästi vahvana, hän toteaa.

"VEO on ollut mukana uudistamassa kantaverkkoa useissa kohteissa ja panostamme siihen myös jatkossa."

Lisätietoja:

Antti Hiironniemi, p. 0207 190 611
Myyntipäällikkö, VEO